Mikor lesz látható eredménye a rendszeres arcjógázásnak?

,
faceyoga-hu-arcjoga-homlok-elotteutana

Az arcjóga iránt érdeklődők gyakran kérdezik, hogy mikor lesz látható eredménye a rendszeres gyakorlásnak.

Ez teljesen változó, attól függ, hogy ki honnét indul, milyen mélyek a ráncai, milyen szokásai vannak, amikkel előidézi a ráncosodást.

Vannak akik már egy hét után is látnak apróbb változásokat, de általában 1-2 hónap amikor már tényleg látszik, de akár 3-6 hónap is kellhet az eredményekhez, ha már mélyebbek a ráncok. A titok csak annyi, hogy rendszeresen kell csinálni. 😉

Arcunkon a változást nem tudjuk olyan egyértelműen észrevenni, mint fogyókúra esetén a kg-ok és a cm-ek csökkenését, mert naponta többször is tükörbe nézünk, ezért fontos egy “jó” ELŐTTE fotót készíteni, amit majd egy “jó” UTÁNA fotóval össze tudunk hasonlítani.

❓ Milyen a “jó” fotó? ❓

Lehetőleg természetes fénynél készül, smink nélkül, közeli kép az arcunkról szemből és mindkét oldalról, amin látszik a nyakunk is.

A fotót el is vághatjuk vízszintesen az arcunk egyes részeire bontva, így jobban össze tudjuk hasonlítani a változást, valamint a teljes fotóra szerkeszthetünk vonalakat, amivel az arcunk szimmetriáját vizsgáltatjuk.

Ha még nem tetted meg:

1️⃣ Töltsd le az Ingyenes Faceyoga – arcizomtorna MINI tréning-et

2️⃣ Készíts előtte fotókat az arcodról

3️⃣ Végezd el a következő 28 napon minden nap az ebook-ban szereplő 5 gyakorlatot

4️⃣ Ha napi motivációra van szükséged, csatlakozz a 28 napos arcjóga kihívás Facebook csoportomhoz (csak a MINI tréning résztvevők számára elérhető)

5️⃣ 4 hét múlva ismét készíts magadról fotókat és hasonlítsd össze az ELŐTTE fotókkal.

📥 Innét töltheted le az ebook-ot: https://faceyoga.hu/ingyenes-faceyoga-arcizomtorna-mini-trening

További gyakorlatokat is szeretnél tanulni?

Szeretettel invitállak az online ALAPOZÓ tréningemre, amit a MINI tréning résztvevők 25% kedvezménnyel érhetnek el, valamint a januárra tervezett arcjóga WORKSHOP-jaimra, ahol 16 különböző gyakorlatból álló feladatsor kombinációt sajátíthatsz el, amit akár már aznaptól bevethetsz és naponta változatosan kombinálhatsz.

➡ Részletek az ALAPOZÓ térninggel kapcsolatban: https://faceyoga.hu/faceyoga-arcizomtorna-alapozo-trening/

➡ További információk a WORKSHOP-ról: http://faceyoga.hu/workshop/

“ÖRÖMVILÁG” kuponkóddal 20% kedvezménnyel vehetsz részt a WORKSHOP-on, valamint ajándékutalványt is vásárolhatsz, ha szeretnél valakit Karácsonykor meglepni.